Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

A Mester hálóterme Adilaksmi számára nagyon különleges volt. Élt benne egy kép, amit most el kellett engednie…

A hálóterem fehér és arany volt. A kiegészítők fából voltak, néhány burkolat, a padló. Nagyon finom, letisztult. Áradt belőle valami tiszta erő, valami olyan erő amit Adilaksmi eddig nem gondolt. Azt képzelte, hogy egy buja vörös szobában találja magát. De nem. Egy tiszta, fehér arany szobában találta magát. És bár a folyosón, ami a hálóteremhez vezetett Kama Sutra képek voltak faragva, gyönyörű faragványok, csodálatos jelenetekkel, néhol arannyal díszítve. Szantálfa volt. Adilaksmi megismerte. Gyönyörű faragások voltak. A hálóteremben lótuszok és orchideák, hatalmas gyönyörű orchideabokrok. Fehér orchideabokrok. Gyönyörű volt, lélegzetelállító. A hálóterem közepén egy kis medence. És a medence tetején szépen formázva, díszítve fehér lótuszok úsztak. Szantál illat áradt mindenhonnan. Fehér párnák, kelmék és elképesztően hatalmas ágy. Adilaksmi ekkora ágyat még nem látott. Gömbölyű volt és nagyon nagy. Fölötte finom selyemből körülölelő, az ágyat körülölelő gyönyörű díszítés. De a szobában tantrikus ágy is volt. A játékok színhelye. Adilaksmi nem tudott szabadulni pajzán gondolataitól, állandóan eszébe jutottak. És még ez volt a legkevesebb. De eszébe jutott a csók íze, a test érintése, a lingam keménysége. Magában azt gondolta, hogy jaj, jaj, jaj. Jó lesz, ha lecsitítja magát, mert újra felszaladhat a láza, ha felizgatja magát, vagy ezen a témán gondolkodik. 

Fehér áttetsző függönyök, selymek alacsony fabútorok. Távolabb egy szépen faragott gyönyörű tükör. Csodálatos volt, lélegzet elállító. Annyira tiszta és sugárzó, ami teljesen más energiába tette Adilaksmit és elkezdett máshogyan gondolkodni a szexualitásról. Mindarról, amiért itt van. Olyan mintha megértett volna valamit abból, ami tegnap történt és abból, ami nem történt. Mintha benne eddig az intimitás, a szexualitás valahol máshol lett volna. Nem ebben a tisztaságban, amit ez a szoba, ez a hálófülke sugároz. Tágas volt, nyitott és világos. Férfias volt a fabútoroktól és a szantál illattól, de mégis nőies a sok fehér és arany kiegészítőtől, a rengeteg orchideától és a lótuszoktól. Aki itt szerelmeskedik, az szentségbe érkezik. Szent szerelmeskedésbe. Teljesen máshogy érezte Adilaksmi a szexualitás energiáját és finomságát. Azt érezte, mintha egy szemvillanás alatt a helyére került volna minden gondolat. Mintha megértett volna mindent és mintha egy pillanat alatt teljesen meggyógyult volna. Nem lenne semmi láza. És kezd feltöltődni energiával. Ülőpárnák is voltak. Egy gyönyörű, szépen hímzett kelet felé. A Mester biztosan ezen szokott reggel meditálni. Milyen kedves, hogy idehozatott, hogy figyelni akar rám, hogy már az éjszakát is velem tölti. És hát holnap együtt tanulunk… Elbódult megint. 

Lipi közben csendesen tüsténkedett nem akarta zavarni, vigyázott rá. Finoman ágyazott Neki, majd segített, odasegítette az ágyra. 

– Adilaksmi kérsz valamit? Szeretnél? Szükséged van valamire? Én hoztam át neked egy szép alvóköntöst, meg holnapra egy ruhát. Hoztam az illatos táskádat is, ha szeretnél szépítkezni. Benne vannak a szereid. Nem nyúltam bele, csak hoztam.

Adilaksmi elmosolyodott.

– Gyere, akkor nyúljunk bele együtt. Megmutatom mi van benne! 

Leültek az ágy szélére és kibontották a táskát, ami tele volt finom aromaolajokkal. Különböző illatokkal, porokkal, ceruzákkal. Olyanokkal, amivel szép szemöldököt és gyönyörű szemet lehetett festeni.

– Ahh. – Lipi elcsodálkozott. Ennyi aromát használsz? Hú de szépek!

– Igen én nagyon szeretem az illatokat. Szeretem használni őket. Tudod meg kellett tanulnunk a Kama Sutra művészetét még odaát a templomban. És volt egy rész, amikor az illatokról tanultunk, az illatok párosításáról, a növényekből való kinyeréséről. És én nagyon kedveltem azt a részt.

Óh – Lipi elkezdett mosolyogni- Óh, emlékszem! A Kama Sutra művészete: az ének, a hangszereken való játék, a tánc, a három társítása, az írás, a rajzolás, a tetoválás, az Isten képének falevelekkel, virágokkal való öltöztetése, díszítése. A virágokból való ágyak és fekvőhelyek elrendezése, vagy a virágok festői elszórása. Óh igen, emlékszem! A fogak a köntös, a haj a körmök, és a test festése és színezése. Színes üvegek elhelyezése a padlón. Ágyak készítése, és szőnyegek vánkosok elrendezése. Vízzel töltött üvegekkel való zenélés.

– Óh fel ne sorold mindet Lipi! Óh hahaha – nevettek ezen.

– Na figyelj! Neked nem szabad fáradnod! Le kell, hogy feküdj! Azt mondta a Mester, hogy mire visszaérkezik, Neked már aludnod kell!

– Óh! – Adilaksmi elcsodálkozott. Aludnom kell?

– Hát biztosan félt. Szeretné, hogy meggyógyulj. Holnap lesz az első napotok. Hogyan fogtok így tanulni, ha te közben beteg vagy? Az lenne a jó, ha átengednéd magadon ezt, amiben vagy. Értelek én. Nem is tudom mi történt volna velem, ha nekem nem történik meg a mahitunám. Valószínűleg belehaltam volna. Nagyon erős vagy!

Adilaksmi egy mélyet lélegzett.

– Én erre így nem is gondoltam. Olyan finoman és sikamlósan történt minden. Bár igaz, mindent meg akartam tenni azért, hogy teljes értékűen legyek itt.

– Óh, de teljes értékűen vagy itt! – mondta Lipi. A Mester kiállt érted, és elmondta, Tantra Mesternő lesz belőled. Már pedig akkor ez úgy lesz. De nagyra becsüllek és felnézek Rád! Mert valóban egy nehéz éjszakán voltál túl. És reggel velünk is kedves voltál és nyitott. Nemcsak a tested szép, hanem a lényed is! Szeretlek Téged Adilaksmi! Azt hiszem, hogy jól ki fogunk jönni!

Adilaksmi mosolygott. Lipi végtelenül őszinte volt, és mindig elmondta, amit gondolt. Ez számára csodás volt. Nehezen viselte a titoktartó, alakoskodó embereket. Jobban szerette még a rossz hírt is, hogyha tudja, mintha a háta mögött elhallgatva másoktól derül ki.

– Úgy érzem ez egy új barátság kezdete! –mondta Adilaksmi. Nézd! Itt van ez a csodálatos görög jázmin. Odaadom Neked! Szerintem ez a Te illatod! 

– Óh, de én ezt nem fogadhatom el!

– Már hogyne fogadhatnád el! Kókuszolaj mellé téve kihozza a bőröd finom illatát. Felerősíti a saját finomságodat! A yónikádat masszírozva előhozza a yónid legszebb és legjobb illatát. Finom lesz, puha lesz tőle. Vidd bátran! Legyen ez a barátságajándékom Neked! Nagyon szeretem ezt a görög jázmint. Ritkán jutunk hozzá. Ritkán érkezik Görögországból jázmin, és aztán a sok – sok virágból nagyon kevés olaj születik. Látod, itt van még nekem egy icipici. De az én bőröm nem szereti annyira, mint a Tiéd. Ezt a nagy üveget Neked adom! Használd! Először próbáld ki, aztán illatosítsd magad vele! Keverd olajhoz! Masszírozd vele a tested! Jó lesz, meglátod! És jól hat majd a kedélyállapotodra is! Egy új Lipi lesz…

Ezen nevettek… Lipi meghatódott.

– Igazán nagyon köszönöm!

Megölelte Adilaksmit.

– Na jöjjön kedves beteg! Feküdjön le, én meg betakarom! Itt van még egy pohár langyos víz, ezt meg kell innod elalvás előtt!

Adilaksmi megitta a vizet. Lipi megsimította. A fehér selyemmel betakarta. Meggyújtott néhány gyertyát, mert közben sötétedni kezdett. Ettől ez a hely még csodálatosabb lett. Olyan lett, mint egy szentély vagy egy templom. A szerelem szentélye vagy temploma lett…

Lipi betakarta, meggyújtotta a gyertyákat, aztán finom hátráló léptekkel, kezét összekulcsolva a melle előtt, főhajtással kilépett a Mester hálóterméből. Adilaksmi belebújt az ágyba, a takaróba, a párnába. Magába akarta szívni az erőt, az energiát. Elámult azon, hogy milyen csodásan érzi itt magát. Hogy milyen gyorsan lett egyre jobban… hogy mennyi mindent értett meg ez alatt a rövid idő alatt. Amíg ez a harc, amit belül vívott dolgozott benne. Megpróbálta elengedni mindazt, ami esetleg felütötte a fejét, félelmet keltett, vagy nehézséget. Megpróbálta átértékelni a gondolatait. 

De a legnagyobb kincs, amire rájött, az a tisztaság volt. Az, amit a Tantra Mesternője gyakran mondott: Szent Szakrális Szerelmeskedés. Teljesen más volt a szavak szintjén, mint úgy, ahogy most ezt megérezte. Beleborzongott, amikor arra gondolt, hogy ez nemcsak a szavak szintjén, vagy megérezve lesz majd, hanem így fog szerelmeskedni ezzel a gyönyörű, csodálatos Férfival. 

Visszaidézte azokat a pillanatokat, amiket vissza tudott. Bár a félájult láztól nem emlékezett mindenre. De emlékezett, ahogy látta Mesterét, amint közeledik a fürdőszentélyhez… És ahogy fölfogja, ahogy meglátja , hogy mi történt, és futni kezd… És közben dobálja a ruháit… És semmi mást nem akar csak segíteni, csak gyógyítani, csak óvni, védeni. Aztán az az érzés, amire újra emlékszik, amikor a vízben a meztelen mellei a mellkasához értek… Ez a semmihez sem hasonlítható, finom, bársonyos simítás… Ez beégett a lelkébe. Ahogy ringatta a vízben. Ahogy énekelte a mantráját… Mélyen meghatotta Adilaksmit. 

Igen, ilyen az, amikor valóban a pillanatban élve, valóban, szeretettel odaadjuk magunkat a pillanatnak. És az is meghatotta Adilaksmit, hogy a lányok bejöttek a vízbe és segítettek neki. Ahogy gyógyították édes kincsükkel a szépséges hangjukkal és jelenlétükkel. Ilyet még eddig, így nem tapasztalt. Hiszen nem volt a része a Férfi. Női közösségben nevelkedett, nők tanították. Állandó női jelenléttel volt. És most még valami megvilágosodott benne: Hiszen először van ilyen erősen, ilyen intenzíven jelen az életében a Férfi. Most tanulja. Mitől is lenne tökéletes. Meg kell kóstolni, meg kell ízlelni, bele kell ereszkedni, milyen a férfival lenni. 

A finom szantál illat, a mécsesek, és ennek a szobának a hihetetlen, nyugtató, és finom energiája… lassan… állomba ringatta Adilaksmit.

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This