Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

A finom ölelésből egészen gyengéden váltak szét. Aztán zavartan tálalni kezdtek mind a ketten. Elkészültek az étkezéssel. Egymással szemben ültek a kis ülő padon , két párnán. A Mester megfogta Adilaksmi kezét és azt mondta:

– Mondjunk asztali áldást!

Megáldották az ételt, és hálát adtak, hogy együtt közösen alkothatták meg ezt a gyógyító finom reggelit. Miközben reggeliztek a Mester tanította Adilaksmit, elmondta a szabályokat, és azt, hogy mire számítson.

– Az, hogy a tanítónap a Tiéd, az azt jelenti, hogy hat vagy nyolc órát töltünk általában együtt. Ha reggel hattól számoljuk, akkor délig vagy két óráig vagyunk együtt. Meg szoktunk még együtt ebédelni és aztán Te is és én is tesszük a dolgunkat. Ha esti találkozót beszélünk meg, akkor általában három órakor találkozunk, és onnantól kezdve töltünk együtt hat vagy nyolc órát. Persze ez változhat attól függően, hogy a tanulásnak mely szakaszában járunk. De, mivel mind a ketten tanítunk, ezért a délutánok mind a kettőnknek a tanításokkal telnek. Te is majd átmész a kislányok iskolájába és az általad választott szeretett tantárgyat tanítod nekik. 

– Mit választottál Adilaksmi?

Adilaksmi mosolygott, mert nagyon szeretett a kislányokkal foglalkozni. Élvezte minden percét. 

– Ó Mesterem! Ó Shívám! Nagyon nehéz volt választani, mert sok – sok olyan terület van, amit én nagyon szeretek. De a legjobban az olajok használatához értek, a gyógyfüvekhez és ahhoz, hogy hogyan lehet ezt ötvözni például a főzésben, a táplálásban az ételkészítésben. Úgyhogy ezt a három dolgot ötvöztem és dolgoztam ki egy olyan szépséges tananyagot a kislányoknak, amiből majd szeretni fogják az illatokat az olajokat, a masszázst, a főzést, a gyógyítást, a teakészítést, és egy magasabb szintre emelik.

– Hm, értem. –mondta a Mester. Szóval Te már ki is dolgoztál egy rendszert? Mosolygott. Szerette ezt, tetszett neki, hogy mindenféle ösztönzés nélkül Adilaksmi már most azon gondolkodott és azt mutatta meg, hogy hogyan tud jobban segíteni. Pedig ez feladat lett volna később, hogy dolgozzon ki egy rendszert, de ő már megelőzte ezt. Igen. Gondolta magában a Mester. Jó tanítvány. Valódi és igaz. Ő már most Mesternő. De nem szólt, csöndben maradt. A gyakorlásainkat, mint tudod főként a valódi fizikai gyakorlás tölti meg, amiket aztán majd ötvözünk a szavak csodaszép használatával. És persze elmondok mindent, hogy minden mögött mi található, mi az értelme. De ugye te már egy csomó mindent megtanultál, hiszen hét évig ezt tanultad.

– Igaz? Milyen tanuló voltál? Nekem azt mondta a Mesternőd, hogy kitűnő. 

Adilaksmi szerényen mosolygott.

– Igen én nagyon szeretek tanulni. És imádok mindent habzsolni, enni, befogadni, ami a Tannal kapcsolatos. Egy picit néha úgy gondolom, talán még szűk látókörű is vagyok. Mert a Mesternőm mindig mondta, hogy a világ dolgai is fontosak. De én leginkább mindig visszakanyarodok ide. Bár azt is mondta, hogy a Tantrában annyi mindent ötvözünk, hogy szinte olyan mintha ismernénk az egész világot. Ez nagyon megnyugtat. De nagyon szeretek olvasni. Ez a kedvenc időtöltéseim egyike. És az utazás. Bár ebben nem volt sok részem eddig. Egyébként azt hallottam, hogy kijárhatunk a piacra. Ehhez engedélyt kell kérni, vagy bármikor kimehetek?

– Csak azért kell engedélyt kérni, hogy kísérőt kapj magad mellé, aki vigyáz rád, és aki segít neked bevásárolni. illetve azért, hogy megfelelő mennyiségű pénzt tudj magaddal vinni. Amit én mindjárt oda is adok Neked és rendelkezhetsz vele szabadon. De nyugodtan szólhatsz, ha szükséged van valamire vagy ha szeretnél valamit. Szívesen megajándékozlak vele. Persze megértem azt is, ha szeretnéd elhagyni a szentélyt, és kint a városban sétálni, körülnézni, találkozni az emberekkel.

– Igen, nekem erre szükségem van.

Mind a ketten mosolyogtak. Aztán mivel elfogyasztották a reggelit elkezdtek pakolni. Elpakoltak, aztán a Mester kézen fogta Adilaksmit és kivezette a kert szépségeibe.

– Gyere! Gyakoroljunk. Szeretnélek megtanítani a tökéletes tantrikus ülésre. Leült, és az ölébe vette Adilaksmit. Igazából laza tökéletes, ha miközben Te az ölemben ülsz vagy összekulcsolod a bokáidat, vagy a talpaidat összefordítva egymáshoz érinted. Így bezárod a kört. Így teljesen egyek tudunk lenni. Adilaksmi így tett, és máris érezte, hogy egy finom áramlás indult el a talpakon keresztül föl a medencéjébe. És persze megérezte Mestere ölének tüzét. Olyan tüzes volt és forró, lüktető és áramló. Ám egy pillanatig elgondolkozott. Nem tudta, hogy ez az ő tüze vagy a Mesteré. A Mester mosolygott. Ez a kettőnk tüze Adilaksmi. Mi így reagálunk egymásra. Ahogy összeülünk és összeérintkezünk máris a szakrális csakránkból elindul egy finom örvény egymás felé. Egymásba folyunk. Ez csodálatos mindkettőnknek.

Gyere érints velem össze a homlokod és lélegezzünk néhányat együtt. Én átkarolom a derekad, Te pedig karold át a nyakam. Vegyünk együtt egy mély lélegzetet és gyere. 

Összeérintették a homlokukat. Adilaksmi érezte, ahogy a derekán vesetájékban megjelenik a Mestere finom érintése. Ő pedig átölelte felül a vállainál. És azonnal, ahogy összeértek már érezte is a finoman áramló energiát. A Mester baritonja megrezegtette a fülén a hallójáratán keresztül a gyönyörközpontját. 

– Szeretném, ha átbeszélnénk a yónikák neveit. Ha átbeszélnénk, hogy milyen yónikák vannak. Így ülünk és lélegzünk.

– Az első a rés. – szólalt meg Adilaksmi. A fiatal nők yónikájára használják. Az ilyen yóni mindenhol húsos és gömbölyű. Fejlettek az ajkai fenséges. Szélei szétválnak és így hajlanak kétfelé. Puha, csábító és teljes egészében tökéletes. Kétségtelen, hogy ez a legnagyszerűbb és legkellemesebb valamennyi körül. Kellőképen meleg és szoros. Formája méltóságteljes, illata pedig kellemes. Karmazsinvörös a közepe. Kiemeli a környékének fehérségét. Csodás rés.

A következő a vágyakozó. Az érinthetetlen ifjú, szűz yónikákat nevezik így. Amit még nem érintett férfi semmilyen módon. A következő a szorító. Ezt szinte minden yónira lehet használni. Mert van olyan, ami magától, szűksége miatt szorít, és van olyan, ami meg képzett, megtanulta hogyan kell szorítani.

A következő a seregély. Nagyon fiatal lányok yóniját hívják így. De azt is szokták mondani, hogy a barna típusú nők yónija.

A következő a hasadék. Sovány és csontos nők yónija. Nem húsos, egészen láthatatlan és pici. Nem láthatóak szinte az ajkak sem, csak egy hasadék.

A következő a taréjos. Azt a yónit nevezik így, ami olyan, mint egy vörös taréjjal díszített kakas. Gyönyörűen néz ki. A gyönyör pillanatában pedig kiegyenesedik, aztán újra taréjossá válik.

A következő a fitos. A fitos yóni, aminek keskenyek az ajkai és kicsinyke nyelvecskéje van. Rózsaszínes pinkes a színe, és elbűvölő.

A következő a sündisznó, az idősebb nők yónikája, amelyet már kiszárított az idő, és tüskés szőr borítja.

A hallgatag yóni következik. Azt a yónit nevezik így, amelyik semmiféle hangot nem hallat. A lingam akárhányszor is döfi, egy hangot sem hallat. Csöndes. Minden zúgolódás nélkül tűri a behatolásokat, és úgy élvezi, hogy közben csendben van.

A zúzó yóni a lingamot valósággal összezúzza. Amint az beléhatol elkezdi őrölni, jobbról, balról, megragadja méhének szájával, mintha képes lenne még a két tojást is benyelni.

A sürgető yóni sohasem fárad el. Ha száz éjszakán százszor is meglátogatja őt a lingam, még akkor sem elégedett. Sőt! Még többet akar.

Sóvárgó yónija kevés nőnek van. Némelyiknek természetétől sóvárgó, némely hölgynek meg csak hosszas önmegtartóztatás után sóvárog a lingam után, és ha egyszer az ölébe zárta el nem engedi, míg az hosszas idő után a tüzét nem oltotta.

A forrás yóni fehér húsos, mint egy szépen ívelő kupoláé. Formája szabályos és tökéletes. Nem tudod levenni róla szemedet. Látványa még a gyönge lingamot is erős gerjedelembe hozza.

A következő a duzzadó. Így nevezik, mert ha egy tunya lingam kerül a közelébe és a fejét néhányszor hozzá dörzsöli, még akkor is rögtön megduzzad és felegyenesedik. Az ilyen yóni rendkívüli örömben részesíti a Férfit is és önmagát is, mert a tetőpontra érve gyönyörűen kinyílik és zárul. Úgy lüktet, mint egy kanca.

A nagyhomlokú yóni. Úgy emelkedik ki a szeméremcsontja, mint egy nagy doromboló homlok. Csodás látvány, izgalmas, húsos.

A tágas yóni tágas. A tágas yóni nagy hímtagot képes befogadni. Örömöt tud okozni azoknak a Férfiaknak akiket megáldott a Teremtő hatalmas lingammal. Képes befogadni a hímtag egészét, örömet okozva ezzel saját magának is és a lingamnak is.

A torkos. Az ilyen yóni, amelyiknek minden lemegy a torkán. – Adilaksmi nevetett. Ez annyira vicces. Az ilyen yóni úgy tesz, mintha állandóan ki lenne éhezve. Ráveti magát, úgy mint az ételre. Bekebelezi a lingamot.

A következő a feneketlen. Sajnos, hát ő ritka. Olyan a mélysége, hogy sajnos ismeretlen, hogy hol található. A méh nagyon hátul fekszik, a G-pont, az A-pont. Az ilyet nagyon nagy, hosszú lingammal lehet kielégíteni. Ritka, hogy megtalálják egymást. Viszont akkor nagy boldogság.

A duzzadt ajkú yóni különösképpen termetes nőknél jól fejlett, yónit mutat. De ugyanígy nevezik a gyengédségtől erőtlen ajkakat, amelyek pegyhüdten lógnak alá.

A púpos szeméremdombja úgy domborodik, mint a teve púpja, és lelóg a combjai közé, mint a borjú feje.

A szita yóni a befogadott hímtagot addig rázza, mint a szitát jobbra balra előre hátra, míg a gyönyöre meg nem érkezik. Nagyon veszélyes yóni, mert könnyen el tud benne élvezni a lingam.

A fáradhatatlan yóni miután befogadta a hímtagot megszakítás nélkül dobálja belül, amíg a hímtag el nem éri a méhszáját. Nem ismer nyugalmat folyamatosan lüktet pulzál.

Az egyesítő yóni szorosan tapad a befogadott hímtagra. Ha tudná még akét herét is bekebelezné. De nem tudja.

A befogadó yóni olyan yóni, ami már régóta sóvárog az egyesülés után. Elragadtatott lesz a megpillantott yónitól, és örömmel segítkezik a ki- és befelé mozgásban. Előrenyomakodva elérhetővé teszi, felajánlja a méhét, mely végül is a legszebb ajándék amit adhat. Ez a yóni szívesen befogadja a lingamot, és segít eljutni minden szegletébe, kívánsága szerint.

A segítő. A segítő yónit azért nevezik így, mert segít a hímtagot behatolni és visszavonulni alászállni és visszahúzódni. Röviden: minden mozdulatában segítkezik. Siet vágyának eleget tenni és óhajainak megfelelni. Az ilyen yóni veszélyes. Megkönnyíti a magömlést, és felfokozza az élvezeteket.

A kupola yónit azért hívják így, mert a hús úgy gömbölyödik rajta, mint egy szépen ívelő kupola, a teteje pedig nedves.

A leeresztett csak néhány yónira illik. Hiszen mindenki tudja, hogy a yónik közül sem egyforma mind, egyforma felépítésű, szerkezetű. Ez a yóni hosszan nyúlik el a szeméremtesttől a gátig. Meghosszabbodik, ha a Nő fekszik, vagy áll és összehúzódik, ha ül. Úgy néz ki a combok között, mint egy fenséges uborka. Olykor kidomborodik, olykor pedig elbújik.

A bajvívó yóni a hímtag behatolása után maga végzi az előre – hátra mozgást. Előre nyomakodik a hímtag mentén, mert fél hogy az kimerül és elélvez még a megérkezése előtt. Számára nincs más gyönyör, csak ha a méhe összeütközik a hímtaggal. Imádja ezt. Csodálatos élvezeteket ad.

A szembenéző az erősen vágyakozó yóni. Nem félénk nem szégyellős. Bátran néz szembe a lingammal. Nem fél a merev és kemény lingamtól. Sőt. Megvetéssel tekint rá, mert még vaskosabbat szeretne. Ez a yóni nem esik kétségbe. Nem pirul el, mint a többi, amikor az őket takaró ruhát éppen fölemelik. Éppen ellenkezőleg. Szívélyesen üdvözli a lingamot, ívelő kupolájára helyezi és bevezeti a belsejébe, mintha el akarná nyelni az egészet.

A menekülő yóni, amelyik igen szűk és kicsi fájdalmat érez a jól fejlett merev lingam behatolásakor. És ezért menekülni próbál, hátra jobbra, balra. Azt mondják ilyen a legtöbb szűz csodálatos IstenNő yónija, amely nem ismeri még a lingamot és fél az előrenyomulástól. Megpróbál kitérni előle, amikor a combjai közé csúszik.

A nyugodt yóni, miután befogadta a hímtagot türelmesen aláveti magát minden szeszélynek. Azt mondják az ilyen yóni elég erős, hogy nyugalommal elviselje a leghevesebb és leghosszabb egyesülést is. Páncélozott yónival ritkán találkozhatunk. Jellemző fogyatékossága, hogy igen szűk, ami vagy természettől ered, vagy egy ügyetlenül elvégzett tornagyakorlatból.

A páncélozott yóni megközelíthető, ugyanakkor nagyon fontos, hogy csak igen kicsi méretű lingamokat képes befogadni. Nagyon kell rá vigyázni, mert különben elvész az élvezete.

A harapós yóni a mi a vágytól nyílik és zárul. A behatoló lingamot finoman nyitással és zárással kényezteti. Különösen a magömlés pillanatában érzi úgy, mintha a lingamot le akarná harapni. Ez nagyon nagy élvezet a Férfinak, nagyon szeretik és nagyon hamar elélveznek tőle.

A forró az egyik legdicséretre méltóbb a yónik közül. A melegsége elképesztő. Olyan, mintha egy tüzes helyre egy tüzes pokolba hatolna be a Férfi. Egyszerűen csábító és nagyon finom.

A gyönyörködtető yóni páratlan gyönyöröket ígér. Nedves, finoman csúszós. Pont az a méret, amire szükség van. Olyan ügyesen nyílik és zárul. Olyan ügyesen játszik az izmokkal, hogy még a legkisebb és a legnagyobb lingamot is be tudja fogadni és el tudja juttatni a gyönyörbe. 

Adilaksmi megtorpant egy pillanatra, majd hirtelen elemelte a homlokát, és Mestere szemébe nézett, mert amit érzett azt egyszerűen nem hitte el. Azt érezte, hogy Mestere szaporán veszi a levegőt, hogy a hímtagja lingamja duzzadtan simul a yónikájához. Azt érezte, hogy hihetetlen erővel öntötte el a vágy és ez megmutatkozott a külsőségekben is. Nemcsak a lingamja állt, hanem önkéntelen mozdulatokat végzett a gerince mentén. Mély lélegzeteket vett. Adilaksmi most nagyon erős volt, ő a feladatra koncentrált. Észre sem vette, hogy ilyen erős az intimitás kettőjük között. De hirtelen látta, hogy a Mester becsukta a szemét, ahogy lélegzik, és hangosan zilálva ráng a teste. Egy pillanatig elbizonytalanodott, hogy mit is tehetne, aztán rátette a kezét elől és hátul a szívcsakrájára, és a nyugtató légzőgyakorlatot kezdte el lélegezni. És közben azt mondta a Mesternek: 

– Lélegezz! Lélegezz!

Együtt lélegeztek. Mind a ketten a nyugtató légzést végezték. De Adilaksmi valóban nyugodt volt. A feladatra koncentrált a yónikákra. De a Mester valahol messze járt… olyan magaslatokban pihent ahol kinyílik a tér és csak a Szerelem szentsége volt  érezhető …. Semmi más nem hallatszott csupán a hangos zihálás és Adilaksmi nyugott légzése  …. 

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This