Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

A csók végtelenül puha volt. Úgy ölelte át Adilaksmit, mint egy gondoskodó fészek. Hihetetlenül puha, lassú és lágy. Olyan volt mintha a Mester minden egyes pici zugot szeretne megcsókolni Adilaksmi szájában. Úgy simította a nyelve. Olyan finoman és nedvesen játszott vele, hogy Adilaksmi teljesen belefeledkezett a csókba. Elfelejtkezett arról, hogy meztelen, hogy hajnal van. Minden, ami régebben jelentőséggel és fontossággal bírt most feloldódott és egészen máshová került Adilaksmi életében. Olyanan volt mintha ez a csók soha nem maradna abba. Olyan volt, minthogyha egy végtelen megismerés kezdődne el ebben a pillanatban és ennek a csókok útján kell járni. Aztán érezte, ahogy Mestere finoman visszahúzódik. Ahogy finoman puhán, egy puszival búcsúzik. Megfogta Adilaksmi tarkóját, mélyen a szemébe nézett:

– Adilaksmi, Kincsem! Fontos, hogy néhány dolgot megosszak Veled! Számtalan, csodálatos, felemelkedett, spirituális IstenNővel találkoztam már. Mesterként valóban mindegyiket igazán, tiszta szívből szerettem. Odaadó és befogadó voltam velük. És mindazokat, akiket Mesternővé avattam a szívemben őrzöm mindörökké. A most itt tanuló, rajtad kívül négy Istennő, ugyanilyen csodálatos, ugyanilyen fontos a szívemnek. 

De tudnod kell, hogy tegnap este Veled együtt elérkezett hozzám egy új tapasztalás. És persze minden tanítvánnyal új tapasztalások érkeznek… De ez most valami más. Nekem éppen olyan nehéz ellenállni, vagy megbirkózni mindazzal, amit érzek, mint Neked. Nekem éppen úgy fontos, hogy betartsak mindent, amit Mesterként tartanom kell. Nekem éppen olyan fontos, hogy minden pillanatban uraljam magam és a magom. Éppen olyan fontos, hogy amikor a szemedbe nézek, elveszek. Szeretném megenni a szád, a csókjaid. Szeretnélek elkényeztetni. Végeláthatatlanul beleolvadni a lényedbe. Csókolni és csókolva lenni. Érinteni akarom a bőröd. Be akarlak olajozni. Szeretnélek végigsimítani. Szeretnélek a testemmel masszírozni, kényeztetni. Szeretném megérinteni a yónikád. Elveszni a finom puhaságában. Érinteni szeretném minden egyes millimétered, a puha bőrödtől a belső mélységedig. Vágyom rád. Vágyom a Veled való együttlétre. Erővel és energiával hat ez rám és dolgoznom kell rajta, hogy ne tegyek olyat, amit nem tehetek. Minden pillanatban, amikor mellettem vagy szaporábban lélegzem. Megváltozott a szívem és a szakrálcsakrám. 

Szeretnélek érezni belülről… sikamlósan és lassan finoman beléd hatolni… eggyé olvadni benned önmagammal és Istennel… ringatni akarlak a lingamomon… eljutatni az egység fényébe, az örömök, a gyönyörök templomába. Tudnod kell, hogy én is megdolgozom minden egyes pillanatért. Hogy nekünk csoda és csodálatos legyen. Szeretném, ha segítenél nekem. Azzal, hogy mindent úgy teszünk, ahogy kérem. Hogy megtanuljuk a szabályrendszert, és azt nem lépjük át. Hogy bár a Tantra arról szól, hogy éld meg és energetizáld magad, ne fojtsd el a vágyaidat. Most is ezt mondom. Mégis. Hogy Tantra Mesternővé válj önuralomra, az energia uralására, végtelen önfegyelemre van szükséged. Nekem pedig segítenem kell ezt a folyamatot. Ezért kérlek, ereszkedjünk bele a szerepeinkbe egy picit. Egy picit én leszek most a Mester és Te pedig a Tanítvány. Fogadjuk el, hogy ennek most így kell lenni ahhoz, hogy aztán az élet gyönyörére, a létezők boldogságára tudjunk tenni. 

Tudd, hogy végtelen értékes vagy számomra. A legdrágább kincsem vagy. Azt nem tudom, hogy miért és hogyan lehetett ez így. Azt még én is tanulom most ebben a pillanatban, hogy mi ez amit érzek, amit elhoztál nekem tegnap este, amikor bejöttél hozzám, amikor elindult a tanítványi utad velem. Olyan, mintha hoztál volna valami különös fűszert, amire szükségem van ahhoz, hogy teljes és egész legyek, és ez a fűszer csak Nálad van, senki másnál. De egyelőre maradjon is ez így! Segíts Nekem, hogy Mesteri eskümhöz híven tökéletesen és csodálatosan tudjalak tanítani. Segíts Nekem, hogy minden a legnagyobb rendben történjen. 

Én szeretném, ha így, ahogy most én. ilyen őszintén és kendőzetlenül megosztanád velem az érzéseidet, az érzelmeid minden egyes morzsáját. Bátran és őszintén tudva, hogy ebből nem lesz soha baj, mert nem arról szól, hogy büntesselek. Hanem arról, hogy emelkedjünk, hogy tanuljunk mind a ketten. Hanem arról, hogy tökéletes Tantra Mesternővé válj. Abban bízom, és szinte tudom és érzem, hogy a feladataid, a gyakorlataid, mindaz, amit Mesterként adok Neked azt tökéletesen be fogod tartani és el fogod látni. Hiszem és tudom, hogy ezzel minden rendben lesz. Bízom Benned. Sikerülni fog Neked? Tudsz velem őszinte lenni, félelem nélkül, kendőzetlenül, őszintén, nyitottan, odaadóan? Tudsz beleolvadni ebbe és megérteni a lényegét? Hogy így jutunk el az Egyhez, az Istenhez. Ebben a tisztaságban. Mondd! Kincsem! Érted?

Adilaksminak a gondolatok úgy kavarogtak a fejében, mint ősszel amikor felkapja a leveleket a szél. Egyik a másik után, egyik a másik után. Hirtelen mély lélegzetet vett és próbálta összeszedni a szavait és meghatotta ez az őszinteség. Aztán egy picit meg is köszörülte a torkát, mert meg is hatódott és hirtelen nem tudott megszólalni. 

– Khmmm. Amikor tegnap beléptem ide, a Te hálótermedbe, abba a térbe, ahol Te élsz, ahol Te szerelmeskedsz, ahol Te tanítasz mélységesen megérintett az a tisztaság, amit érezni kezdtem – mosolygott Adilaksmi. Tapasztalatlanságomból adódik, hogy én egészen másként képzeltem el a Te hálótermedet. Képzeltem ide buja vöröset, mélylilát. Sok – sok lingamot és yónikát. És ehelyett egy mérhetetlenül tiszta és hófehér és arany szobát találtam. Olyan, mintha a fehér a szexualitás tisztasága lenne, az arany pedig Isten, ahogy beragyogja ezt a tisztaságot. Egészen máshogy látom már, mint ahogy tegnap láttam. Egészen máshogy érzékelem. Olyan mintha megtanultam volna valamit, amit eddig nem tudtam és kimondatlanul mégis ott volt és hátráltatott engem. Megtanultam azt, hogy a szexualitás szent, áldott és sérthetetlen. Hogy tiszta. Hogy Istenhez visz, ha mi is tisztán kezeljük. És igen, értem amit mondasz, de felelősséget vállalni magamért nem tudok. Ösztönös vagyok. Működtetem a harmadik szemem és igyekszem rá hallgatni. Teszek mindent abban a pillanatban, amikor történik a legnagyobb tudásom szerint. És lehet, hogy ebben lesznek olyan túlkapások, mint tegnap. 

Mind a ketten mosolyogtak… A Mester megsimította Adilaksmi arcát. Adilaksmi egy picit zavarba jött. 

– Tudod, én úgy érezlek és úgy gondolok Rád, mint Shíva Istenre. Hihetetlenül értékes vagy számomra és az is, hogy nekünk itt van terünk és időnk. Hogy abban a kegyben vagyunk, hogy egy időben egy térben születtünk. És abban, hogy Te vagy a Mesterem, a Mesterek Mestere. Nagyon értékes számomra minden egyes másodpercpillanat, amit együtt töltünk. Nagyon figyelek arra, amit tanítasz nekem. És nemcsak a szavaidat, amiket kimondasz figyelem, hanem a cselekedeteidet, ahogy tartod a teret, ahogy bánsz a Shaktikákkal. Ahogy mindenkire figyelsz, ahogy fontos, hogy minden rendben legyen. Megígérem Neked, hogy mindig őszinte leszek. Hogy nem kendőzöm el és nem fedem el azt, ami bennem van. Hogy mindig azt mutatom ami van, még akkor is, ha tudom, hogy ez nem tökéletes. 

Összeérintették a homlokukat, vettek egy mély lélegzetet. Szent pillanat volt ez mindkettőjüknek. Aztán egymás szemébe néztek… Mosolygott a tekintetük… és a Mester azt mondta:

– Gyere Adilaksmi beolajozlak, aztán megfürdetlek. És elkezdődik a mi közös csodálatos utazásunk. Az első tanulónapod. Izgalmas lesz, és nagyon sokat fogunk tanulni. Adilaksminak egy pillanatra megállt a szíve. A Mester fogja leolajozni és megfürdetni? Te jó ég! Mi lesz ebből? Miért csinálja ezt? Miért nem hagyja, hogy egyedül tegyem? Miért hívja ki magunk ellen a sorsot? – egy nagyot sóhajtott. Édes Istenem! Ezekkel a gyönyörű, puha kezekkel fog érinteni… Meg fog fürdetni… Leolajoz… Oh, jaj nekem. 

De odaadta a kezét, és engedte, hogy fölsegítse a Mestere, majd elindultak a fürdőhelyiség felé…

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This