Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

Az éjszaka csöndje ölelte körül a Mestert. Úgy sétált végig a templomon, a palotán, mint jó gazdája ennek a szentélynek. Elvégzett mindent, ami mára rendeltetett. Nyugodt volt a lelke efelől. Elköszönt a Shaktikáktól, megbeszélte a holnapi ebédet. Kialakította a jövő heti ritmust.

Lassan és finoman fürdött le. Élvezte a víz érintését. Mantrázott közben, hogy megtisztuljon teljesen. Hogy távozzon a testéről a testéből a gondolataiból és a lelkéből minden, ami nem egész. Jól esett a dézsából a zuhany. Jól esett a forró víz. Jól esett érezni a bőrén, ahogy finoman megtisztul. Végignézte a napnyugtát. Egy ülőpárnán ülve… a távolba meredt… kiürült az elméje… és megpihent a napnyugta csendjében…

Mondhatta volna azt is, hogy boldog volt. S kereste boldogsága okát. Mindig ugyanoda kanyarodott vissza. Adilaksmi jól van. Lement a láza, a segéd meghozta a gyógyító füveket és teákat. És a holnapi napa miénk. Az első igazi tanulónapunk. Azt érezte magában, hogy ez igen nagy kihívás lesz. Ha emberi mivoltában a vágyai vezetnék feltépné most a takarót … Vadul magáévá tenné Adilaksmit… Vágyott a behatolásra, az egyesülésre… Vágyott arra, hogy érezze, hogy körülölelje Adilaksmi hüvelye. Vágyott arra, hogy ami a régi időkben Lemuriában szétvált… amikor az Egyből lett Férfi és Nő… az egyesüljön újra. A tér és idő pillanatában újra egyesülve legyen egység… Isteni minden. És, hogy itt, ebben a földi világban, a fizikai testben szexualitással, szerelmeskedéssel tudjuk eggyé olvasztani újra azt, ami kettévált. Az a vibrálás, az az örök keresés, ami Férfi és Nő között van, egyetlen egy okot mutat fel: Eggyé válni az Istenivel. Hogy a két világ, a Férfi és a Nő világa újra Egy legyen. Egy áldott, megszentelt Isteni világ. S hogy a legfontosabb erő és ösztön ami minden földi lényt hajt ennek a beteljesítése. És ezért keresi folyton a Férfi a Nőt, s a Nő a Férfit. S a Mester most egy pillanatra azt érezte, mintha ő megtalálta volna azt a Nőt Adilaksmiban. Akivel az összeolvadás, az eggyé válás, az Isteni jelenlét megtörténik. 

Furcsa volt magának ez a gondolat, hiszen minden egyes tanítványával, minden egyes alkalommal száz százalékosan elérte az Isteni Tudatot, az Egységélményt, az Egységben való ringatózást. Mindenkivel… Odaadott mindent a pillanatba. Megtanított minden tudást, s az érzéssel, az eggyé válással, az Egy Isteniben való ringatózással húzta föl magával a tanítványt, hogy ő is ismét az Egység Terében tudjon ringatózni. 

De mégis tegnap, amikor meglátta, érintette, megízlelte ezt a gyönyörű Nőt, olyan volt, mintha valamilyen plusz fűszer érkezett volna. Mintha valami, ami eddig nem volt, vagy amit eddig nem engedett meg magának most megengedődött volna. Furcsán érezte magát, mert egyik része tudta, hogy mi történik, a másik része pedig folyamatosan ellenőrzés alatt tartotta ezt a részt. Hiszen ő a Mesterek Mestere, a Tantra Nagymester, kinek az élete a tanítás, a tudás továbbadása minden élő boldogságára. Fegyelmezett volt. Végtelenül lojális, nyitott és tiszta. Mégis… most úgy érezte, hogy valami történt. Valami olyan puhaság, valami olyan nyugalom és mégis izgatott vibrálás, ami eddig nem volt az ő terében. Úgy gondolkodott erről, hogy Shíva Isten bizonyára új próba elé állítja, ahol megmutathatja, lénye lényegét és tudása mélységét. És a végső konklúzió az lett ,hogy a Mester is Ember … a Földön élő fizikai világ Embere ….

Magában azt gondolta, hát legyen. Legyen ez a csodálatos új tapasztalás. Hiszen, ha őszinte akar lenni, minden egyes tanítványával újabb és újabb szintekre jutott. Újabb és újabb tapasztalatokat szerzett. Újabb és újabb mélységeket és magasságokat járt meg. És mindig volt valami, ami más mint ami eddig volt. Minden egyes tanítványa különleges és egyedi. Gyönyörű lótuszok. Szépséges IstenNők. S aki idekerül hozzá, ő már valóban magas szinten jár a Tantra ösvényén. Úgy érezte, készen áll a feladatra, hogy képes uralni az erőit, változtatni, odaadóvá válni, s hogy Adilaksmit szépséges Tantra Mesternővé avatni. 

Hálatelt szívvel köszönte meg a napot, majd elindult a hálótermébe. Érdekes izgatottság volt a szívében és a medencéjében a hasi területén. Néhányat kellett is lélegeznie ahhoz, hogy helyreálljon az egyensúlya. Tudta, ha belép a hálótermébe már nem lesz egyedül. 

A hálóterembe lépve a finom gyertyák ölelésében Adilaksmit látta, aki édesdeden aludt. Meztelen volt és ki volt takarózva. A Mester csodálattal nézte. Megérintette a homlokát, megfogta a pulzusát. Azt érezte, hogy teljes a nyugalom, hogy minden rendben van. Levette hát ő is a hálóköntösét és meztelenül bújt Adilaksmi meztelen teste mellé. Betakarta magukat és átölelte a finom, puha gömbölyű női testet. Érezte, ahogy a bőrük találkozása tüzet indít el a testébe… ahogy elkezdi felkorbácsolni a vágyát… s ahogy odabújt és megérezte a citromos bazsalikomos illatot Adilaksmin… teljesen elveszítette az eszét… Úgy érezte, hogy nagy leckét kap. Hiszen tegnap ezért maradt el a mahituna… mert Adilaksmi nem uralta az erőit… s most ő érzi azt, hogy a lingamja erősen és mereven reagál Adilaksmi finom puha testére. 

Megélvezte a pillanatot, odabújt hozzá és magába szívta az illatát. Ölelte, és közben lélegzett, hogy lecsitítsa magát. Erős volt benne az érzet, a csók vágya. A finom nedves combok közötti előrehatolás. Hogy szétnyissa a szirmokat és finoman behatoljon, hogy megérezze, ahogy a belső kelyhek ölelik és szorítják. Hogy finoman eggyé olvadjon az Istennel Adilaksmival, hogy oda tudja neki adni gyógyító ondóját, hogy megfürdesse a méhét. Erős volt a kívánalom benne. Erős volt, hogy érintse a mellét, hogy piciny csókokkal kényeztesse az egész testét. Hogy finom olajjal kenje be a testét és a saját testével finoman végig úszva masszírozza egy teljesen különleges masszázzsal Adilaksmi testét. Hogy a bőr a bőrhöz érjen, s az olajjal sikamlósan áramoljon. Kívánta azt, hogy érintse a yónikáját, hogy megfoghassa, hogy finoman végig simítsa. És azt is kívánta, hogy megérezze a nedvességét, hogy megkóstolja, hogy megérezze az illatát, hogy belebújjon teljesen, hogy a nyelvével és az ajkaival örömökhöz, gyönyörökhöz jutassa Adilaksmit. Hogy megélhesse az orgazmus mind a kilenc szintjét. Hogy megtanulja, magába szívja az Isteni létezés valamennyi eszenciáját. 

De a legjobban most azt kívánta, hogy finoman, de határozottan belebújjon a lingamjával Adilaksmi forró nedves és szűk finom yónikájába. Egy pillant volt csak amíg ezek végigáramoltak a gondolati mezőkön és a teste reagált rá. De aztán máris belelélegezte magát abba az állapotba, hogy Adilaksminak nyugalomra, gyógyulásra van most szüksége. Hogy nagyon fontos, hogy aludjon hogy pihenjen. És hogy finoman lépésről lépésre kell megismerniük egymást. S neki nagyon bölcsen és nagyon tisztán kell eljárnia. Hogy saját magának is fékeznie kell ezt a nagyon erős, elementális vágyat. Lélegzett mélyen, ölelte női részét, finoman lecsillapodott…

Majd álomtündérek keringnek körülötte és finoman, boldogan el is aludt…

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This