Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

Megérkezett Bhramin a MedicinMan, aki szolgálatkészen kezdett vetkőzni… hiszen látta már, hogy a terápia elkezdődött. És jó gyógyítóként beleilleszkedett környezetébe. Táskáját a medence szélére tette, hogy könnyen elérje vizsgáló eszközeit, vagy azokat a szereket, amikre esetleg szükség lehet. Sietve vetkőzött csupán egy ágyékkötőre és könnyedén ereszkedett bele a hűs vízbe . Nem volt már fiatal mégis ruganyosan fürgén mozgott ,aranyosan barnán csillogott a bőre és őszülő haja áldottan csillant meg a víztükörben … Bólintott, amikor a Mester szemébe nézett, és rögtön Adilaksmira figyelt, aki édesdeden szunyókált. Puhán és finoman érintette mintha egy könnyű pillangó ereszkedett volna alá … Adilaksmi mosolyagva adta át magát a vizsgálatnak !

  • Finom az érintésed .- mondta halkan … Brahmin megnézte a kezeit, a körmeit, a lábát, az arcát, a bőrét. Adilaksmi megriadt. Itt fekszik, meztelenül a Mestere ölében a vízben és most egy idegen Férfi – egy számára teljesen ismeretlen Férfi – pontról pontra átvizsgálja. Hirtelen szemérmes lett… Aztán egy pillanat múlva elengedte ezt… Boldognak érezte magát, a törődés, a gondoskodás, és a szeretet körében. Bhramin kikérdezte mindenről, ami az elmúlt huszonnégy órában történt. Adilaksmi tisztán és őszintén válaszolt. Bhramin sokszor bólogatott, aztán azt mondta:

– Ühüm. Igen, értem. Ühüm, ühüm… Rendben.

Adilaksmit lassan rázni kezdte a hideg, mert a láza lement, a víz meg hűvös volt. Úgyhogy úgy döntöttek, kiviszik a vízből. Mestere óvatosan, finoman és puhán tette partra. Majd ráterített egy finom puha anyagot, amivel leitatgathatta testéről a vízcseppeket. És már le is ültette, lefektette. És a MedicinMan hozzáfért és újra beszédbe elegyedett vele. Végül felállította a diagnózist.

– Semmi baj nincsen. Felborult a belső, a lélek és a test. Túlságosan sok izgalom, energia áramlott át Adilaksmin. Nehezen bírta ezt feldolgozni a teste a lelke és a szelleme. Komoly megpróbáltatáson esett át és helyt kellett állnia. Ő egy tüzes lány. Így reagál a szervezete. Belső harcokat vív. 

Triphalát adok neki. Ez egy csodálatos, fantasztikus ayurvédikus gyógynövény. Három ősi gyümölcsöt tartalmaz, ami segít abban, hogy helyre álljon a rend. Hűsítő hatású növény, ezért segíteni fog, hogy harmóniába kerüljön és lemenjen a láz. Erősíti az idegrendszert, tonizálja, javítja a memóriát. Nyugtat. Javítja a keringést, és… biztonságosan használható ebben az állapotban. De holnaptól ashwagandhát fogok adni, néhány napig. 

Nem tudom, hogy hogyan alakul a ma éjszaka, de jó lenne, ha a reggeli rutin maradna az, ami szokott lenni. 

Keljen Adilaksmi hat óra előtt, erőteljesen kaparja le a nyelvét ébredés után, hogy a méreganyagokat eltávolítsa a szervezetéből. Hogy a toxinok, a baktériumok a ragacsos lepedék mind – mind lejöjjön, és hogy ez a nap, ez a nehéz láz, ez mint egy fuvallat elszárnyaljon. Aztán fontos lenne, hogy a nyelvkaparás után egy tíz percig forralt, de iható hőmérsékletűre hűtött vizet igyon. Egy jó nagy pohárnyit. Forralni kell a vizet és aztán hagyni természetes módon kihűlni, nem szabad hozzáönteni normál hőmérsékletű vizet. Aztán amikor ez megvan, mosson fogat. A fürdés előtt viszont olajozza le magát. Szezám olajjal az egész testét, a hajas fejbőrtől a lábujja hegyéig. Ez erősít, eltávolítja a tisztátalanságot. És gargalizáljon, öblögessen is szezám olajjal néhány percig, hogy a még előkerülő mérgeket ki tudja üríteni. Aztán tisztítsa meg az orrát. És testgyakorlás gyanánt az alap jóga gyakorlatait végezze el, főként a légzőgyakorlatokat. És meditáljon. Nyugtassa le az elméjét. 

Finom, könnyű, meleg kását egyen reggelire. Ebédeljen tizenkettő és tizenhárom óra között. Nem mondom, hogy bőséges legyen az ebéd, de jó lenne, ha az étkezésben mind a hat alapvető íz benne lenne. Az édes, a sós, a savanyú, a kesernyés, a fanyar és a csípős. Kortyolgasson az ebédhez meleg folyadékot, ez segíti az emésztést és kiüríteni a testből a megmaradt élményeket, energiákat. Ebéd után engedélyezett egy pici pihenő. Azt nem mondom, hogy feltétlenül aludnia kell Adilaksminak, de pihenjen körülbelül húsz percet vagy fél órát. 

Vacsorája legyen szerény. Viszont napközben fogyasszon sok folyadékot. Figyeljen oda a légzésére, és mindenképpen meditáljon. Feküdjön le a Nappal és pihenjen. Holnapután pedig visszajövök és megvizsgálom újra. 

A szereket, amikről beszéltem, átküldöm a segédemmel. Vigyázzon magára Adilaksmi! Tartsa be mindazt, amit mondtam! Nyugtassa le a lelkét és az elméjét! Lélegezze ki magából mindazokat a kétségbeesett és félelemmel teli gondolatokat, amik a fejében járnak, vagy azokat az érzeteket, amiket nem töltött be. Nyugtassa meg magát. A legjobb helyen van, egy csodálatos Mester keze alatt. És maga egy gyönyörű, intelligens egészséges és csodálatos Nő. Semmi oka nincs arra, hogy táplálja a félelmeit. Örülök, hogy megismerkedtünk, bár sajnálom, hogy így. Számíthat rám! Én leszek a Maga gyógyítója, a MedicinMan-e, és ígérem vigyázni fogok arra, hogy soha ne kelljen betegség miatt beszélnünk, hogy mindig meg tudjuk előzni azt,ami esetleg történhet. Megismertem most, hogy Ön melyik típusba tartozik, így, amikor ezen a traumán túl leszünk, majd elmegyünk a kertbe sétálni a lótuszok tavához, és ott megbeszéljük, hogy mi az amit ajánlok az alvás, étkezés táplálkozás, testmozgás tekintetében, hogy mindig egészséges maradjon. Megbeszéljük a fogamzásgátló gyakorlatait is és lehet, hogy adok néhány új légzést is. Shíva áldja Önt! Holnapután találkozunk.

A jó MedicinMan felöltözött és összepakolt. A Mester hálásan érintette össze tenyerét a szíve előtt és főhajtással megköszönte a jó gyógyító csodás segítségét. 

A Mester önmagában elbizonytalanodott, kutatni kezdett a gondolatai között. Nyílván, hogy ő is részese ennek az állapotnak, de nem tehetett mást… Hiszen így is olyan nagy tűz keletkezett kettőjük között, amiből majdnem lángolás lett. És ennek a csodálatos, áldott és megszentelt Nőnek gyönyört, örömöt, szépséges áramlást szeretne adni, biztosítani. Nem pedig ezt… Tanult ebből… Tanulságos volt… Talán egy picit ha másként tette volna… Aztán egy mélyet lélegzett és álljt intett magának. Elég az elmélkedésből, majd az esti meditációnál… Átfürdeti magát Shívával, az Isteni energiával és ez meghozza a válaszokat… 

Adilaksmin valami végtelen béke áramlott át ,megnyugtató volt a Medicin Man jelenléte és nagy tudása a meleg tekintete és a bársonyosan simogató hangja . Hirtelen úgy érezte a szavak amik elhangzottak megvilágosították a tudatát és rálátott magára … Be kellett látnia ,hogy a benne lobogó tüzet nem jól használta fel ,hogy csupán ösztönösen és szinte állatiasan reagált ! A Cél lebegett a szeme előtt és nem az út … Az út ami annyi csodát rejt … és arra is ráeszmélt ,hogy rosszul mérte fel magát azt gondolta ,hogy Ő ezt teljsen uralja és ,hogy a tudásszomja és a Tan iránti kiváncsisága rendben van … és ő majd bírni fogja mindazt ami az enrgiákkal rázúdul … a tudatlanság méreg … ez a mondat lüktetett most a fejében és az ,hogy nem volt elég alázatos … önmagát támadta meg a tüze és túlhevül túl égette magát … finoman kibontotta magából mindazt amit el kell most engednie azokat az idejétmúlt érzeteket ,gondolatokat amik már nem viszik előre …és engedni kell felemelkedni a valódi belső kincsét ,mindenféle vélt vagy valós megfelelésen túl … és pihennie kell … nagyon elfárad az önmagával vívott belső csatában …

A Mesterre nézett… Adilaksmi nézte ezt a varázslatos Férfi arcot ami nem csupán azért volt csodás ,mert Síva gyönyörében teremtette hanem azért ami az arc mögött volt … ami a szemek mögött volt … az életek körforgásának végtelen tapasztalata és a mostani élet bölcsessége és az erő az alázat ami ott ragyogott a csillogó barna szemek mögött ….

A Mester is megszárítkozott ,Adilaksmi egyszerűen nem tudta levenni róla a szemét …olyan elemi erővel vonzotta a látvány ,hogy nem volt mit tenni … látta a megfeszülő izmokban a munkát a kitartás a fegyelmezettséget látta a teherbírást a megtartás képességét … látta a szolgálat szépségét és azt az igazi tiszta semmihez nem hasonlíható eltökéltséget amit igen ritkán lát az ember … ez a Férfi elkötelezett és mindent megtesz ,hogy a legjobb és a legtöbb legyen tanítványai számára …

Közben elkészültek mindketten … a Mester mosolyogva nézett Adilakshmira …

  • Adilakshmi! Menj a hálótermembe, hiszen a holnapot úgyis együtt töltjük. Feküdj le! Én megteszem az esti szeánszaimat. Elköszönök a Shaktikáktól. Megtisztálkodom, meditálok, aztán érkezek melléd. De már szóltam Lipinek. Addig, amíg én oda nem érek majd Lipi vigyáz rád. Segít Neked, ha bármire szükséged van. Szólj bátran! Örömmel segít! Örülök, hogy jól vagy drága Adilaksmi! Látni szeretném a szemed fényét, úgy ahogy tegnap éjjel. 

Ettől a mondattól valami kéjes érintés áramlott végig Adilakshmi gerincén érezte ,hogy megint indul benne egy erős szexuális energia és mintha most fogná fel mit mondott a Mester  ,arra a gondolatra ,hogy egy ágyban fognak aludni egészen elgyengült … érezte ,hogy boldog ettől és azt is ,hogy van benne belül egy végtelen pajzán IstenNő aki folyamatosan kacagva játszik és megvalósítja a Káma Szutra valamennyi gyógyító Szutráját ,hogy ott táncol a csiklója pompázatos virágán és tombolva vágyja ,hogy forrósága gyönyörben fürödjön … mélyet sóhajtott …és elmosolyodott …

A Mester ránézett Ő is mosolygott és homlokon csókolta,  addigra már meg is érkezett Lipi, aki segített Adilakshminak átvonulni Mestere pompázatos hálótermébe …

Adilaksmit végtelen izgalom kerítette hatalmába … vajon hogyan lesz ez az éjjszaka … puhán megpihen Mestere vállán és gyógyító álomra szenderül ? Vagy ?

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This