Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

Szóltak a trombiták és a dobok. Valóban azt jelezték, hogy a Mester közelít. Lipi és Adilaksmi futva mentek a szentélyükbe, a lakókabinjukba. 

A másik három lány már készen volt, gyönyörűek voltak. Buja, finom illat lengte be a hálótermeket. Adilaksmi azt látta, hogy a lányok egyszerű színes ruhába öltöztek. A szárijuk szép volt, de egyszerű és letisztult. Mindannyian feltűzték a hajukat, és nagyon szépen voltak kifestve. Néhány ékszer volt rajtuk, nem voltak túldíszítve. Azt gondolta ebből, hogy valószínűleg ez az egyszerű hétköznapi viselet. Ő maga is választott egy nagyon szép halványlila szárit és a hozzá való díszeket. Lipi már feltűzte a haját. Arra kellett csak gondot fordítania, hogy szépen kifesse az arcát, és hogy a homlokára tegyen egy bindit. Lipi is sietve készülődött. A lányok sorban álltak az ajtóban és várták, hogy ők is elkészüljenek. Illetve, hogy értük jöjjön, aki bevezeti őket. Értük jöjjön a segítő, Manita. Manita, aki az ő vezetőjük, segítőjük. Ő amolyan Mama, Manita Mama. Szeretettel kincsként vigyáz a lányokra. Ápolja a lelküket és segít nekik mindenben, amiben csak tud. Ez a feladata. A virágdíszek, a ruhák, a sminkek, a hajak és az egyéb csecsebecsék elkészítése, helyrerakása, feldíszítése. Az ő feladata az, hogy minden rendben legyen. Apró léptei hallatszottak messziről, a lányok már izgultak. Találkoznak a Mesterrel, és megtudják, hogy mi történt. Adilaksmi nem volt ettől ilyen boldog. Izgatott volt… Manitával sem találkozott még. Az ajtón belépett egy pici, törékeny indiai asszony. Úgy pattant be, olyan erővel és olyan energiával, mint egy uralkodó. 

– Lányok készen vagytok? Gyerünk, had nézzem! Ruhák, rúzsok, szemek, kezek, illatok. Sunita, megint sok illatot raktál magadra. Semmi mást nem érzek, csak a Te illatodat. 

Sunita kényesen mosolygott… Ez volt a cél… Adilaksmi magára tette jázmin illatát. Mellkasa elé tette a kezét és meghajolt.

– Manita! Adilaksmi vagyok. 

Manita végignézte. 

– Igen, tudom. 

Adilaksmi érezte, hogy ebben a két szóban benne van minden. Valószínűleg ő már értesült az éjszaka történtekről… és az elmaradt beavatásról… Végigmérte. Megnézte a ruháját, a szemét, a kezeit, a haját. Majd bólintott. 

– Rendben vagy. Te állsz a sor végére. Induljunk Hölgyek!

Lassan indultak. Lassan és kecsesen haladtak a lányok Adilaksmi előtt. Igazi Hölgyek voltak, IstenNők. És ha belegondolt, akkor az elkövetkezendő Tantra Mesternők vonultak előtte. Csodálatos Kincsei a Világnak. Olyan lótuszok, amik majd illatukkal belengik a Létezést. Akik segítenek, gyógyítnak, tanítanak. És, hogy ő is köztük sétál, csodálatos gondolat… Megfordult a fejében, hogy tulajdonképpen ők a Nővérei… Hogy előtte járnak, tapasztaltak már… Szeretett volna velük jóban lenni. Szerette volna őket megismerni. És szerette volna, ha ő is meg tudja mutatni magát.

Picit több ideje volt a haladás közben végignézni azt a csodálatos teret, amin áthaladtak. Nagyon izgult. A torkában dobogott a szíve. És megint eszébe jutott az éjszaka. A szavak, az illatok, a tekintetek, a hangok és ettől izgalomba került… és megint az jutott az eszébe, hogy igen, nem tudja uralni a testét. És, hogy mennyit kell majd erről tanulnia… Hogy hogyan is kell ezt majd jól csinálnia. De a leginkább attól félt, hogy mi lesz majd, ha belép majd a központi szentélybe és újra meglátja azt a gyönyörű férfit… akivel az éjjel boldoggá tették egymást… Ruhában, ismeretlenül… Mosolygott is, de ugyanakkor könnyek is szöktek a szemébe. Arra gondolt, hogy a Tantra tanítása szerint a vágyakat nem kell elfojtani, hanem meg kell élni. Ki kell virágoztatni, fel kell növelni. Hát ő úgy érezte, hogy ezt az éjszaka nagyon jól csinálta… de mégis a Mester úgy ítélte meg, hogy a beavatásra várnia kell. Egy picit elbizonytalanodott… Nem akart megfelelni, de ugyanakkor tudta, hogy nem nagyon hibázhat már többet. Ugyanakkor tudta, hogy nagyon fontos, hogy megfelelően, csodálatosan viselkedjen. Hogy bele tudjon pihenni az itteni hely energiáiba. Hogy a Mesterrel meg tudja kedveltetni magát. És, hogy a kötelességen túl beköltözzön az életükbe a szeretet. Adilaksmi egyszerűen nem tudta máshogy elképzelni a kapcsolódásukat. Mindig, amikor Mesternőjével erről tanult, azt gondolta, hogy ennek egy szeretetteli kapcsolatnak kell lenni. Hogy ő és férfi Mestere kötött fontos az energia, az izzás, az izgalom, a vágy erős megléte… Különben nem tud odaadott lenni, nem tud tisztán felolvadni Mesterében. Hát, most itt az alkalom. Kiderül, hogy mi történt, hogy döntött a Nagy Tanács és, hogy a Mester hogyan fog vele viszonyulni. Milyen szavakat vált, hogyan érinti és melyik lesz vajon az ő napja, amit majd együtt töltenek. S mi lesz az az első tanítás, amit majd a Mester megtanít neki. Adilaksmi nyitott volt, tiszta és várakozással teli.

Amikor beléptek a szentélybe a Mestere a párnákon ült, előtte rózsaszirmok. Csodálatosan festett, telve volt energiával, határozott volt és erős. A vonásai férfiasak voltak, barna szemei csillogtak. Ahogy beléptek, rögtön fölállt. Kezeit összeérintette a szíve előtt és azzal a csodálatos mély baritonjával: 

Namaste!- mondta. Drága Shaktikák! Öröm, hogy itt vagytok! Jó reggelt! 

Adilaksmi szíve nem fért el a testében. Úgy dobogott, olyan hevesen vert… és olyan hevesen lélegzett, hogy azt hitte, hogy mindjárt elájul. A Mesteren fehér len ing volt és fehér nadrág. Haja a válláig ért. Finom szantál illata volt. Szép olajosan fénylő bőre. Egyenként, külön-külön mindenkihez odalépett:

– Shunita! Csodálatos vagy ma reggel! Hogy aludtál?

– Köszönöm Mester! Csodásan, mint mindig.

– Nidenta! Milyen jól áll Neked ez a hajviselet! Igazán nőies!

– Köszönöm Mester!

– Akahita! Mosolyogsz! Mindig elvarázsolsz a mosolyoddal!

– Köszönöm Mester!

– Kedves Lipi! Jó reggelt! Örülök, hogy látlak!

– Én is Mester!

Amikor odalépett Adilaksmi elé a Mester, érezte, hogy teljes testében remeg. Nem tudta uralni… Vacogott a foga, úgy remegett. Folyamatosan arra gondolt, hogy meg kell, hogy álljon, nem kell, hogy látszódjon, hogy mennyire izgul. Hogy uralkodnia kell magán, a testén. Semmiképpen nem szabad észrevennie a Mesternek, hogy ő ennyire, ilyen nagyon, ilyen borzasztóan… Elé lépett, ránézett:

– Adilaksmi! Jó reggelt! Öröm, hogy látlak!

Adilaksmi biccentett.

– Köszönöm Mester!

Üljenek le Shaktikáim! Gyertek, üljetek ide körbe. Hozattam nektek finom édességet és teát! Fontos dolgokat kell megbeszélnünk!

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This