"Nem tartozom egyetlen valláshoz sem. Az én vallásom a Szeretet. Minden szív a templomom."

Rumi

Ki vagyok én ?

PadmaShri Shakti vagyok  ! 3 évesen Felébredés élményben volt részem és ez meghatározta a további létezésem …képességeim mély alázattal és tisztelettel kezelem és Áldásként gondolok rájuk még ha néha nehéz is viselni áldásait a hétköznapokban! Intimitás a témám és minden ami az intimitás köté rendeződik ! Élmény “munkát ” folytatok … soha sem csináltam mást . ÉdesAnya vagyok és Feleség az IsteNő 1000 arcát viselő felébredt Nő … Gyönyör Dákini …

Mivel Foglalkozom ?​

Motivációs Élmény Segítő ,Intimitás Programok,Szexuális Támogatás  amivel foglalkozom ! Mindig is ezzel foglalkoztam mondhatni 3 éves korom óta !Nem tekintem munkának ,mert annyira szabad és szárnyaló vagyok közben ,hogy ez egy igazi Floow állapotnak tekinthető részemről ! 16 évesen már volt a “Női Köröm ahol segítettem a csajoknak eligazodni az intimitás a csók és egyéb Női dolgok terén . 

Mi a küldetésem ?

…életem mély alázattal átitatott vállalása ,hogy minnél több embernek segítsek Gyönyörössé varázsolni az életét és az Intimitást egy magas minőségbe helyezni ,hogy a Szeretet és a Szexualitás méltó helyére kerüljön az Emberi szívekben és az élet minden területén !

Pujaarin vagyis PapNő

Életem csodálatos része a PapNői  minőségben való létezés a szó több értelmében is …

Tanító

1993 óta foglalkozom tanítással! Kezdetben Reikivel foglalkoztam illetve Aromaterápiás és Masszázs tanfolyamokat tartottam ! 20 éve indultak a Női körök és 15 éve a Férfi csoportok ! 20 éve Intimitást a mindenem  és ez tölti ki a napjaim nagy részét ! Létrehoztam a Szakrális Nő Tanfolyamot !

Mentor

15 éve kezdtem a Mentor programot ,mert néhányan szerették volna megismerni tudásom mélységeit .Bevallom nagyon kedves a szívemnek a Mentorálás , igazi bennsőséges ,mély kapcsolódás .Hihetetlen sebességgel tudunk haladni a Mentor programban és nagy területeket tudunk bejárni viszonylag ,emberi léptékben rövid idő alatt.Én is így sajátítottam el tudásom lényegét 13 évig jártam Mesterem terébe és szívtam magamba minden tudását !

Író

5 éves voltam amikor leírtam a Nevem a homokba … és aztán szépen megtanultam a többi betűt is …szinte azóta írok napi szinten … ahogy az olvasást az írást is nagyon szeretem.Tanítványaim biztatására megérkezett az inspiráció ,hogy mutassam meg az írásaimat a világnak ,mert ők szeretik a benne rejlő finom ,puha ,pajzán energiákat …így talán ebben az évben eljött az idő ,hogy az írásaim napvilágot lássanak !

Előadó

Összesen több mint 350 előadást, tréninget és workshopot tartottam. A visszajelzések alapján ezek a rendezvények jókedvűek, érthetőek és használható tudást adnak. A jövőben egyre több “Intim ” rendezvényt tartok majd, mert látom, hogy ezzel segíteni tudok.Szeretem ezt a formát ,mert így felszabadulnak a benső gátak és nyitottabbá válik mindenkiben a belső Intim világa !Gyönyört viszek a világba és biztonságos hangulatot teremtek ez egy áldásom Istentől !

Gyönyört viszek a világba és biztonságos hangulatot , teret, teremtek ... ez egy áldásom Istentől !

PadmaShri Shakti

padmashrishakti.com © Minden jog fenntartva!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Elmúltál már 18 éves?

A padmashrishakti.hu erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves. Weboldalunk használatával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.