Kiút a Férfi Gondokból

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim, Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem tiszta, tapasztalati élmények! Személyes küldetésem, hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ, hogy gyönyörös legyen a Te életed is! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim, Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem tiszta, tapasztalati élmények! Személyes küldetésem, hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ, hogy gyönyörös legyen a Te életed is! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Kiút a Férfi gondokból. Az orgazmuszavarok tekintetében nagyon sokszor foglalkozunk a Hölgyekkel, és méltatlanul keveset az Urakkal. 

Szánjunk most egy pici időt arra, hogy átbeszéljük, illetve megbeszéljük a Férfi orgazmuszavarok útját. És az esetleges abból kivezető ösvényt. 

Amikor férfi potenciazavarral, vagy merevedési zavarral vagy orgazmuszavarral találkozunk, akkor az első és legfontosabb, hogy megvizsgáljuk, hogy fizikailag van-e valamilyen probléma. Tehát szakorvoshoz kell fordulni, urológushoz. És meg kell vizsgálni azt, hogy van e valamilyen fizikai oka, vagy akadálya annak, hogy esetleg merevedési zavar vagy orgazmus probléma áll fönn. 

A fizikához tartozik, hogy nagyon fontos tudni, hogy néhány gyógyszer vagy néhány – egyéb esetben segítő anyag – a potenciában zavarokat okoz, illetve a vágyban vagy a vágyhoz való útban. Ezek a segítő vagy gyógyító dolgok például a béta-blokkolók a szív és vérnyomás gyógyszerek. De nagyon érdekes, képzeljétek el, hogy a savlekötők és az allergiagyógyszerek is abba a kategóriába esnek, ami nehezítheti a merevedést, illetve a vágy feltámadását vagy a vágy keletkezését. Illetve azt, hogy az orgazmus az valóban ne csak egy magömlés legyen, hanem egy orgazmikus élmény. Tehát nagyon fontos, hogyha valaki tudja, hogy ilyen gyógyszereket szed, akkor egy csodálatos módszert, a Tantrát tudja például segítségül hívni ahhoz, hogy a mellékhatásokat semlegesítse, és hogy visszahozza a vágyát. Nyílván, ez egy folyamat, amiben fontos az egyediség. Tehát az, hogy ki milyen archetípusba tartozik, és hogy melyik fajta gyógyszert szedi. E tekintetben lehet segíteni a Tantrikus Gyógyászattal, egy alapos kikérdezéssel és utána különböző gyakorlatokkal, illetve természetes gyógymóddal azon, hogy semlegesítsük ezeknek a gyógyszereknek a negatív attitűdjét. Ez volt a fizika.

A lelki az egy nagyon érdekes dolog, merthogy ugyanolyan fontos, és ugyanolyan hosszú és szép folyamat vezet végig rajta, mint a Hölgyeknél. Ugye a lelki problémák az Uraknál nem feltétlenül direktben jönnek elő, hanem van, hogy indirekt módon. És gyakran nem is gondolnak, vagy gondolunk rá. 

Az első és legfontosabb probléma, mindig az anyag, illetve az anyag megszerzése, vagy az anyagban való mozgás. Tehát bármiféle anyagi probléma. Itt gondolok munkahely vesztésre, vagy bármi olyan nehezítésre, amiben a Férfi nem tudja biztosítani azt a fajta alapvető biztonságot, amire ő kódolva van. Ez mind – mind sajnos a vágyat gyilkolja, és lelki alapokon okoz merevedési zavart vagy vágy problémát, vagy orgazmus problémát. A munkahely az egy nagy-nagy terület, ami stressz forrás lehet, a szorongások és a félelmeknek a vára. Merthogy akármilyen munkahelyi probléma vagy félelem az állásvesztéstől. Vagy olyan munkahely, ami nagy stresszel jár. Nagyon sok ilyen terület van. És itt nem csak az általános stresszre gondolok, amikor stresszes a munka, hanem azokra a területekre, amikor vészhelyzetben kell segíteni. Gondolok itt a mentősökre, rendőrökre, tűzoltókra, orvosokra, ápolókra, tehát ami fokozottan veszélyes, vagyis fokozottan stresszel terhelt. Sajnos, itt ha az idegrendszer nem kellőképen erős, vagy túlságosan sok és nagy mennyiségű a stressz és nincs idő a feldolgozásra akkor a vágy illetve az orgazmuskészség az sajnos háttérbe szorul és elnyomja a Férfiakban is a pajzánkodás gondolatát. 

Nagyon érdekes, mert ezekben a helyzetekben (a munkahelyi teljesítmény-szorongások vagy a munkahely elvesztésétől való félelem vagy akár a stresszes munkahely) gyógyír lenne a szexualitás, vagy a szerelmeskedés. Hiszen általa olyan hormonok szabadulnak fel, amik segítenek a kedélyállapot emelésében, a lelki stabilitásban. És érdekes ez a bezárt kör, mert pont erre nincs kedve az embernek, a Férfinak és ezért egyre mélyebbre kerülhet a saját kis csapdájában. 

Lelki hatások még például a gyász folyamata. Ami azért is különösen nehéz a Férfiaknál, mert ugye sajnos arra vannak szocializálva, hogy ezeket a mélyen lévő problémákat, ezeket ne mutassák ki és gyakran belülről emésztik magukat csöndesen nem kikommunikálva. És ez lappangva sajnos egy vágygyilkos, egy orgazmus gyilkos lehet, aszexualitást hozhat ki. A fel nem dolgozott gyászfolyamat pedig hosszan, nagyon hosszan kihat az életre. És akár hosszú távú problémákat is okozhat.

A lelki okokhoz sorolhatnánk még például azt az örvendetes hírt, amikor gyermek születik a családban. Ugye azt gondolnánk, hogy ez a legboldogabb pillanatok egyike. És ez így is van! De sajnos ilyenkor a Férfiról elfordul a figyelem a babára, és hogyha ezt nem tanultuk meg jól kezelni, mi Nők, és nem tanulják meg jól kezelni a Férfiak, akkor ebből egy kapcsolati kimerülés, egy elhidegülés, egy eltávolodás lehet. És bizony-bizony az egyre ritkuló szerelmeskedések egyre távolabb visznek minket egymástól. És képzeljétek el, olyan statisztikák vannak, ahol kimutatták azt, hogy az egyik leggyakoribb válási időpont az a gyermek születése után másfél évvel, mert addigra már olyan méreteket ölt ez az elhidegülés, hogy nem tudják feldolgozni a párok, és inkább véget akarnak szakítani a kapcsolatnak… sajnos… minthogy a megoldás felé orientálódnak. 

A lelki okokhoz még a párkapcsolati problémák, amik a gyermek születésén túl bármilyen olyan párkapcsolati probléma, ami a Férfit a biztonságából kibillenti. Tehát nem ideális az, amikor a háttér biztosítása, a nyugodt háttér az nem tud megszületni a Férfinak. Hanem egy örök hajtottságban van, és nincs otthon az otthon melege, nincs megadva az otthon nyugalma. Ugye mondhatnánk, hogy persze ezt milyen nehéz megtenni, mikor a Nők is ugyanannyit dolgoznak, mint a Férfiak. És igen ezzel egyet értek én is. De nem feltétlenül a fizikális biztonságra gondolok, hanem egy lelki biztonságra, egy szeretetkötelékre. Ahol bátran elmondhatja a problémáit, és a Nőben egy szeretetteljes elfogadó mezőre talál, egy gyógyító IstenNőre. És ez nem azt jelenti, hogy a terapeutái legyünk a párjainknak. Ez annyit jelent, hogy a női szerepünket teljesítsük be száz százalékosan, és legyen meg az a szeretetteli közeg, amiben a Férfi elsimulhat, megpihenhet. Vagy az a finom puha nőies csábítás, amiben izgalomra gerjedhet, amiben felfedezheti újra a maga csodáját. És ezzel együtt a Nő csodáját.

Szerintem érzitek már, hogy a legnagyobb csomag ez a lelki csomag. Mert a Nőknél is és a Férfiaknál is ez a lelki csomag az, ami leginkább kioldásra, kibogozásra vár. És nem is beszéltem még arról, hogy képzeljétek, a Férfiakat is tudják zaklatni. Illetve őket is érhete életük során, vagy gyerekkorukban abózus. Ez bármennyire is furcsa mégis így van. És az a nagyon nehéz ebben, hogy ők még nehezebben beszélnek erről a témáról, és még inkább igyekeznek elfedni, elsimítani. 

De mi is lehet ebből a kiút? Ugye mindig mondjuk azt az elcsépelt mondatot, hogy a türelem és a szeretet mindent megold. De jelen esetben valóban erről van szó. És még egy nagyon fontos dologról: Hogy a Férfi, aki érintett ebben a témában, az akarjon változtatni ezen az állapoton. Tehát a jó, az az, ha nem érte még el a kiégés állapotát, amiből már nagyon nehéz fölemelkedni. Hanem észrevettétek Ti, mint pár azt, hogy kezd a Férfi belecsúszni ebbe. Ennek ugye az a jele, például, ennek a vágyvesztésnek vagy orgazmus problémának, hogy sokkal ritkábban akar szerelmeskedni, hogy kevesebb időt szán a szerelmeskedésre. Illetve magára az előjátékra, vagy a vágykeltésre, ugye elmaradnak azok a kedves szavak, a kacsintások, azok a pajzán játékok. Hanem egész egyszerűen szinte mintegy a szex előtt kezd el ezzel foglalkozni. És maga a szex sem olyan hosszú és olyan élvezetes, mint amihez esetleg hozzá vagyunk szokva. Ezek például az első jelei lehetnek. 

De képzeljétek el, hogy az is egy jel lehet, amikor szinte képtelen az orgazmusra vagyis nagyon sokáig kell szeretkezni és egészen egyszerűen sem orgazmust, sem magvesztést nem tud megélni a Férfi. Merthogy fél beleengedni magát a szerelmeskedésbe. Fél beleengedni magát az intimitásba. Fél odaadni a lelkét, mert abban munka folyik, abban van valamilyen munkálkodás. 

Tehát nagyon fontos valóban a türelem és a szeretet, de nagyon fontos az is, hogy akivel ez történik, az maga is akarjon változtatni. És akár közösen akár egyénileg találja meg az útját, találja meg azt a terápiás lehetőséget, ami számára megfelelő. És ugye, amint kimondom azt a szót, hogy terápiás lehetőség, ettől akár meg is lehet ijedni. De én például olyan terápiás lehetőségre is gondolok, amikor a Férfi elkezd meditálni tanulni, vagy olyan gyakorlatokat végezni, akár légző gyakorlatokat, vagy relaxációs gyakorlatokat, amik segítenek nekik stresszmentesíteni a napot. Letenni a stresszeket. De ide gondolom például azt is, amikor rendszeres napi ritmusban van olyan sporttevékenység, ami ugyancsak a stresszementesítésben nagyon – nagy szerepet játszik. Vagy szauna, ami segíthet ezen. És a méreganyagok, a bennünk lévő belső mérgek távoznak. Illetve a masszázs, ami a test gyakorlata is, de mégis egy lélekérintő. És nem erotikus masszázsra gondolok, hanem egészen egyszerűen a fizikai testből masszázs által kijutatott negatív energiák folyamatos meglétét megszüntetni. Ezt nagyon – nagyon fontosnak tartom. 

Aztán azt is, hogy kezdjen el a Férfi tudatosan foglalkozni saját magával. A saját maga örömével, saját maga vágyaival. Saját magával, akár az öngyönyörszerzés útján. És felfedezni magában azokat az energiákat, amik a gyönyörszerzés után keletkeznek. Felhúzni, használni, jól lenni benne. Megismerni a saját testét, a saját szerszámát, a saját működését. És először is jól érezni magát a bőrében, és megtanulni visszafordulni újra saját magához. 

Aztán a következő lépés talán az lehetne, hogy a Nővel együtt tanulja meg a Nőt. És szépen lépésekről lépésekre nagyon lassan kezdjék el egymást újra felfedezni. Legyen meg az az idő, amikor tiltott a szerelmeskedés, és egészen egyszerűen csak az egymás érintése, az újfajta felfedezése, az új csókok, az új orális szex vagy szerelmeskedés. Mondjuk azt, hogy mintegy petting… Nagyon – nagyon ajánlom, hogy mondjuk három hétig ne nyúljatok egymáshoz. Hanem egészen egyszerűen csak játszatok egy új módon! Fürdessétek meg egymást, ringassátok el egymást, mindenféle tudomány nélkül csak egy finom meleg olajjal simogassátok kedves Hölgyek a Férfiakat. Engedjétek, hogy az intuíciótok, a szeretetetek érintse a Férfit! Vagy a szeretetetek legyen az üzemanyaga a tenyereknek. És mesélj el az intuíciód, hogy hogyan is kell ezt a drága Férfit simogatni. És engedjétek meg magatoknak, hogy intuitívak legyetek, hogy vágykeltőek legyetek. 

Ami nagyon fontos: Nem megy ez másként, csak úgy, hogyha ide tesszük a fókuszt, mert ha benne maradunk ugyanabban a hétköznapiságban, ugyanabban a napi ritmusban, ugyanabban a szokásrendekben, akkor nem fog változni semmi, de semmi. 

Fontos, hogyha szeretnénk ezt helyreállítani, akkor ide kell venni a fókuszt és akár meg kell tervezni, mondjuk egy GyönyörÉv Tervezőben, vagy az Orgazmus Tréningen vagy egy Egyéni Terápiában együtt megtervezzük azokat a lépéseket, ahol újra fel tud épülni a gyönyöre a Férfinak, a vágya újra tud generálódni és újra csodálatosnak és egésznek érzi magát. Hiszen higgyétek el, hogy minden Férfinak nagyon fontos az életében ez a rész. A szerelmeskedés. A gyönyör. A vágy. Az, hogy boldoggá tegyen egy Nőt. És nagyon rossz, betegítő és demotiváló, amikor ezt nem tudja megtenni. Úgyhogy legyünk szemfülesek! Vegyük észre a jeleket. És nagyon finoman kezdjünk el ezeken változtatni. Szeretni és segíteni egymásnak. Tiszta szeretettel, tiszta kommunikációval és tiszta energiákkal. 

A gyönyör legyen Veletek!

Tetszett a poszt? OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi!

A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.

Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.) való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb, hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.

A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.hu

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Elmúltál már 18 éves?

A padmashrishakti.hu erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves. Weboldalunk használatával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.