Gyönyör Légzés

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Gyönyör Légzés. Az Én Tantrámban az egyik legfontosabb, és talán az összes Tantrában: a légzés. Ez egy olyan fontos kulcs, ami takarít, rendet tesz, kitisztít, energiát áramoltat. És egy új, nyitott, csodálatos állapotba helyez minket. 

Az egyik legfontosabb része a Tantrának a sok – sok légzőgyakorlat. Belelélegezzük magunkat a testünkbe. Aztán légzőgyakorlataink vannak stresszmentesítéshez, méregtelenítéshez. Aztán lélegzünk az energiaközpontjainkba, aztán lélegzünk a csatornáinkba. Szóval a légzés egy központi kérdés és nagyon – nagyon fontos. Amikor légzőgyakorlatokat végzünk megnyitjuk az energiacsatornáinkat, vérbőséget fokozunk, méregtelenítjük a szerveinket és eltávolítjuk a felhalmozott stresszt. Már néhány légzőgyakorlat, vagy az az egyszerű gyakorlat is, hogy mondjuk naponta kétszer nyitott ablaknál, vagy akár ha megteheted kimész a kertbe, vagy valamilyen szabad levegőre és végzel néhány mély légzést. Ezzel átfürdeted az egész testedet, a sejtjeidet, a méregtelenítő rendszeredet. Oxigént jutatsz a testedbe és segítesz, hogy a felhalmozott stressz megszűnjön. 

Általánosan ugye az elménk, az egónk folyamatosan a múltban, a jelenben és a jövőben áramlik. Folyamatosan félelmeink vannak, aggódunk. Állandóan készenlétben van az agyunk. Folyamatosan azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő lépés, mi volt az elmúlt lépés. Állandóan elemez, rendet rak, takarít, jelent Neked, régi nézeteket azonosít be. Összeköt dolgokat. A gyönyörlégzés például megszünteti ezeket a mély stressz állapotokat. Segít abban, hogy relaxált tudj lenni. Lehetővé teszi azt, hogy felszabadulj, hogy egy nullpontra tudj kerülni. És abból a nullpontból tudj szépen építkezni, hogy izgalmi állapotba tudj jutni, hogy emelkedni tudj ebbe. 

Tehát például a gyönyörlégzés az egy alaplégzés. Egy alapja a szexualitás elkezdésének, és annak, hogy egyáltalán hozzákezdjünk a szerelmeskedéshez. A légzés által az energiatérből és a fizikai testből, a szövetekből ki tudod lélegezni a mérgeidet, ki tudod lélegezni a lerakódott stresszeidet, a negatív attitűdöket. Nagyon – nagyon egyszerűnek látszik, de mégis nagyon fontos a friss levegőn végzett légzés, és a megfelelő ritmusban való légzés. A gyönyörlégzés például egy alapja a tantrikus légzésnek, ugyanúgy mint ahogyan a tűzlégzés is, ami elvezet ahhoz, hogy egyre jobban, egyre nyitottabban képes legyél a saját magad gyönyörének a csúcsára eljutni.

Fontos a közös légzés is, az, hogy tudjatok együtt lélegezni. Fontos, hogy egymásba lélegezzetek vagy egymással lélegezzetek. És ugye, amikor már a szerelmeskedésben vagyunk, akkor pedig a gyönyör megélésének intenzitása, a különböző helyeken, különböző részeken energia orgazmusok, vagy fizikai orgazmusok átélése mind – mind egy speciális légzéssel lehet kísérni. Valamint a gyönyörlégzés, vagy a tűzlégzés mélyebb gyönyöröket tud fenntartani. Szabályozni tudja a szexuális energiát, az energia mozgását és azt a gyönyörállapotot, amiben benne vagy éppen. Olyan sejtedben és a szövetedben érezhető gyönyöröket tudsz átélni, amik például még napok múlva is ott áramolnak, pulzálnak benned. 

A gyönyörlégzés egyik csodálatos ajándéka az, hogy ha elkezded ezt a légzést, akkor folyamatosan tisztítja a testedet, folyamatosan méregteleníti. Ha szerelmeskedés közben lélegzel, akkor felerősíti az energiaáramlást a testedben, vagyis egy testtudatosabb szerelmeskedésbe tudsz belekerülni. Hiszen jobban figyelsz majd a tested jeleire és észreveszed a mélyebb történéseket. 

A tudatos légzés az nagyon sokat segít például abban, amikor szeretnéd az izgalmadat, vagy a feszültségedet egy picit eloszlatni. Szeretnél belekerülni abba az izgalmi állapotba, amikor nem ideges vagy, vagy túl izgatott. Hanem a szerelmeskedés izgalmában vagy, nem pedig egy félelem izgalomban, hogy vajon lesz-e merevedésed. Vagy a Hölgyeknél, hogy elég nedves leszek-e, jókor fog-e behatolni nem fog-e fájni finom lesz-e. Szóval a légzésnek ebben is nagyon nagy szerepe van. És erre is vannak különböző légzőgyakorlatok. 

Illetve amikor már ért valakit trauma, akkor a légzéssel a traumák oldását is finoman lehet puhítani. Tehát olyan légzőgyakorlatokat lehet végezni, amivel segítünk a tudatnak akár visszaemlékezni erre a traumára, akár elengedni a tudatból ezt a traumát és egy tiszta teret teremteni.

Én nagyon sok szeretettel ajánlom Nektek, hogy egy picit fordítsatok ezen a héten időt arra, hogy extrán lélegeztek. Tehát megpróbáltok naponta kétszer nyitott ablaknál, vagy szabad téren, jó mélyen belélegezni. Akár úgy, hogy mondjuk ötig számolsz. Belélegzel egy – kettő – három – négy – öt, benntartod a levegőt egy – kettő – három – négy – öt, kilélegzel egy – kettő – három – négy – öt, nem történik semmi egy – kettő – három – négy – öt. Belélegzel egy – kettő – három – négy – öt. benntartod a levegőt egy – kettő – három – négy – öt. És ebből mondjuk csinálsz három kört és így jól átszellőzteted az egész tested. Engeded magadnak, hogy nullpontra kerülj, hogy stresszmentes légy. Hogy egy picit kifürdesd, átfürdesd a tested, hogy egy picit megszabadulj mindattól, ami korlátoz Téged. És nem is kell a tudatba emelni ezeket a gátakat, hanem egészen egyszerűen csak engedni kell, hogy megtörténjen.

Aztán amit még mondok Neked, hogy engedd meg azt is, hogy szerelmeskedés közben ne próbáld a légzésedet, vagy a hangjaidat korlátozni, hanem engedd meg, hogy történjen úgy, ahogy annak történnie lehet, ahogy azt a fizikai tested kívánja. 

És még egyet nagyon sok szeretettel ajánlok. Próbáljátok ki azt, amikor egymásból egymásba lélegeztek. Mondjuk beleültök egymás ölébe és csak lélegeztek egymásból, belégzés… kilégzés… belégzés… kilégzés… Legyetek egymást tápláló energiái és csak lélegezzetek együtt. Ismerjétek meg egymást jobban. És ismerjétek meg egymás légzését. Lélegezzetek egymásból.

A gyönyör legyen Veletek!

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This