Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Előjáték ötletek

A mai téma ismét egy jó kérdésre adott válasz.
Merthogy írta nekem valaki, hogy hosszú ideje él együtt a párjával, és már a szeme állásából tudja, hogy húú, ma szexelni kell és azt is tudja, hogy hogyan fog hozzányúlni, mit fog csinálni, mikor fog ráfordulni és aztán hogyan lesznek együtt és aztán hogyan jutnak el a csúcsra mindketten, milyen nehézségek árán. És ugye az ő fő problémája az volt, hogy egyszerűen nincs erre beindulva. Merthogy régen milyen jó volt, amikor már az elején nedves punci volt és tudott vele nagy örömben és nagy szeretetben és nagy vágyban együtt lenni. És most ez a rutin megöli a dolgokat.

Igen. Nagyon sok ilyen párral találkozom én is, és ez egy nagyon-nagyon aktuális és nagyon jó kérdés mindenkinek. Én hallottam egy nagyon jó mondást, és ezt tartottam is és tartom ma is. És ez így szól: Az előjáték akkor kezdődik, amikor befejeztük a szexet. Ugye érted? És ez az előjáték ez addig tart, amíg a következő szexet el nem kezdjük.

Tehát nagyon fontos itt ahhoz, hogy teljes képet kapjunk, hogy lássuk, nemcsak a fizikai kontaktus számít az előjátéknál, hanem fontos, hogy egy folyamatos izzás, egy folyamatos vágy legyen tartva. És hogy találjuk meg, hogy hol van az egymás agyához vezető út. Én ezt is szoktam mondani Orgazmus Tréningen, hogy a nők legnagyobb erogén zónája az az agya. Mert hogyha oda be tudsz tenni olyan kis magokat, amiket elvetve az ott elkezd növekedni, akkor abból egy gyönyörfolyam fog kialakulni és végeláthatatlan gyönyörökben lesz részed. Mert a női játékosság, pajkosság az végeláthatatlanul tud a gyönyör felé vinni. És ugyanezt gondolom a férfiakról is. A férfiaknak az agyába is lehet olyan finom, izgalmas mondatokat, mosolyokat érintéseket létrehozni, amitől aztán az folyamatosan dolgozik, és szinte mindig elő van készülve arra, hogy mikor szerelmeskedünk és nem egy mechanikus folyamat lesz ez.

Igen, de ehhez nagyon fontos, hogy ehhez kell, hogy jóban legyél a szexualitásoddal. És kell, hogy jól legyél, és hogy fontos legyen ez a téma. Fontos legyen a másik. Fontos legyen a kapcsolatod, és hogy jó is legyen. Tehát ez mind-mind megelőzi, hogy belekezdj az előjátékba…

Akkor mondok néhány tippet, hogy hogyan lehet ezeket az előjátékokat becsempészni az életünkbe. Én nagyon szeretem például kihasználni a mai technikát és imádom az internetnek azt a részét, hogy bárhol lehet pici –én így hívom- bonbonokat elhelyezni a másiknak. Üzenni neki. És a vágyainkról kommunikálni. Itt nem arra gondolok, hogy pornófilm részleteket küldök, pont nem arra gondolok, hanem szépen szóló üzeneteket, a szavak szép egymás mellé tételét. Tehát az üzenet nem úgy szól, hogy „Szia, ma dugunk.” Mert ugye nyílván ez nem felcsigázó, hanem egy nagyon egyszerű megnyilvánulása az üzenetnek… bár néha ez is lehet bepörgető.

De lehet leírni azt pl.: „Hogyha ma kedvem lenne, akkor azt a fehérneműt, harisnyát, magassarkút, tollat stb., stb., stb., venném fel.” Még csak nem is gyakorolunk nyomást, hogy ennek így kell lenni, vagy így lesz, vagy ezt szeretném, hanem feltételes módba tesszük és aztán ezzel el lehet játszani. Vagy hogyha a másik oldalt nézzük, akkor hogyan kényeztetnénk el a férfit, vagy, hogy ő hogyan kényeztetne el minket. És ezeket rövid, pici pár szavas – én egyébként imádom a hat szavas üzeneteket, szoktam ilyenekkel játszani, hogy mindössze hat szó, és abban benne van, amit én szeretnék. Persze erre rá kell állni az agynak, ezzel kell foglalkozni, de nagyon jól működik, higgyétek el! És hosszú távon fenn tudja tartani az érdeklődést, és azt is mondom miért: mert ez olyan, mint egy soha véget nem érő mese. Elindítunk egy-egy gondolatot. És ha a partnerünk erre vevő, akkor elkezdünk mesélni egy közös izgató mesét, amit aztán soha nem hagyunk abba, hanem mindig csak megvalósítjuk a részeit. És ez csodálatos. Van egy olyan közös szentélyünk, egy olyan közös szerelmetes összebújós szentélyünk, ahol ezeket a mondatainkat le tudjuk írni, de illusztrációt is lehet küldeni.

Erotikus fotókat is lehet találni az interneten, de lehet készíteni sajátokat is és megint nem a nemi szervek fotójára gondolok, hanem egy számára is ismert melltartón lévő masnira vagy a necc harisnyának az oldalsó részére. Tehát olyan kis izgató dolgokat, amiket csak ő tud, meg te tudsz, és ezekből kialakulhat valami…

Aztán én nagyon szeretem azokat a kis kártyákat, amiket én magam szoktam gyártani és olyanok, mint egy névjegykártya, és erre írok üzeneteket és ezt bedugom például a párom zsebébe. Farmer farzsebébe, kabát zsebébe, ing zsebébe. Ugye ebben van egy nagyon izgató dolog, például, hogy fogalmunk sincs, hogy mikor fogja megtalálni mert lehet, hogy egész nap nem nyúl a farzsebébe és két napig úgy jön haza, mintha mi sem történt volna. Na de a harmadik nap, amikor megtalálja a farzsebében az üzenetet és elolvassa, akkor megváltozik a világ. És ezért ennek az időszaknak van egy nagyon izgató része, hogy ő erre mit reagál, vagy mit szól hozzá. Ezek az üzenetek megint csak ilyen egy, két, három vagy hat szavasak lehetnek. Vagy egészen egyszerűen csak megerősítések a másik számára, hogy fontos nekünk, hogy jó vele, hogy csodálatos a létezése. Egyébként a kisfiamnak is tettem régen ilyet az uzsonnás táskájába, arra vonatkozólag, hogy milyen csodálatos, hogy ő van nekem, hogy milyen fantasztikus lény. És a barátnőmnek is tettem már ilyen üzeneteket, amikor egy rövid ideig együtt laktunk. És ez mindenkinek építette a jellemét és mindenki boldog lett tőle, amikor megtalálta és olvasta. Tehát ez egy nagyon bevált fogás.

Nagyon-nagyon bevált fogás még az is, amikor csak úgy simán együtt vagyunk, egymás mellett vagyunk és egymáshoz érünk. Ez már ugye egy fizikai kontaktus. És úgy érünk egymáshoz, mintha semmit nem akarnánk, és közben pedig ott van benne a vágy tüze bennünk. És ezzel érintjük egymást.

De ide tartozik az is, hogy ne csak akkor csókolózzunk, amikor szexelni akarunk. Ez is egy nagyon nehéz és berögzött szokás. Nagyon fontos, hogy sokszor csókolózzunk, hogy legyen része a folyamatnak a sok-sok csók. Legyen része a folyamatnak, a csókoknak a kutatása, és a csókok máshogy megélése. És legyen része a folyamatnak az is, hogy akár megnézünk egy erotikus filmet, vagy megnézünk egy olyan – nem pornót mondok, direkt nem pornót mondok, mert nem pornót kell megnézzetek! Hanem csak olyat, ami izgalmas és izgató és abból épülni tudtok, és akár azt mondjátok, hogy húú ez annyira izgalmas volt, hogy én ezt meg szeretném valósítani. És akkor ezt valóban meg lehet valósítani.

Aztán nagyon-nagyon jó előjáték az, amikor egészen egyszerűen csak –mondjuk egy hétvégét úgy építünk föl, hogy a másik akár nem tudja és megbeszéljük a nagyival, hogy a gyerekek elmennek itthonról vigyáznak rájuk, elmennek állatkertbe kirándulni, bábszínházba stb., stb. És akkor a hétvégén, amikor felébredünk, akkor azt veszi észre a párunk, hogy hol vannak a gyerekek? Hát nincsenek itthon, a nagyinál. És amikor mintha mi sem történne, kimegyünk, lezuhanyozunk és amikor a párunk mondjuk zuhanyozni készül, akkor segítünk neki. Tehát van ebben tervezettség, de mégis van benne egy könnyedség. Mégis tartja bennünk az előjáték tüzét.

Van akinek ezt nagyon nehéz megcsinálni egyébként, és azt mondja, hogy ez nagyon-nagyon macerás. Valakinek meg magától jön ez a játék. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, különbözőek vagyunk. De higgyétek el, hogyha az az ideánk, vagy az a képzeletünk, hogy szeretnénk együtt leélni egy életet. Akkor azért tenni kell. Nem jön magától. Illetve abban a szóban benne van, hogy MAGÁTÓL… tehát magától, tőled jön az, hogy ezt üzemeltetni, működtetni és hosszútávon futtatni tudd. Nagyon-nagyon fontos.
Én remélem, hogy tudtam adni néhány tanácsot. És nagyon örülnék és boldog lennék, ha bárki, bármit megvalósít, akkor írna nekem. Szeretettel várom.

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This